| Dogma vs shpiunyxx | |
|
|
Autori | Mesazh |
---|
Asi Administrator
Numri i postimeve : 70 Registration date : 08/03/2008
| Titulli: Dogma vs shpiunyxx Sun Mar 30, 2008 12:24 am | |
| Shpiunyxxx nisja ti i par: ti niher ,dogma apet ti apet dogma Peace my niggazz | |
|
| |
shpiunnyx Fillestar
Numri i postimeve : 27 Registration date : 28/03/2008
| Titulli: Re: Dogma vs shpiunyxx Sun Mar 30, 2008 9:18 pm | |
| ky tipi po thot qe i kom ra pishman jo o oj zemer sjom si ti dushman qe po ja nisi me 1 rim qe tkall e t'hin vrim haveri jem mos u shtyj me mu se un di ma mir se ti me knu hajde tash qit rima per mu po mos e dhij se t'hi dru
KJO KE SA PER NXEMJE edhe pak qoke:P hahaha
nisja ti tash se sjom kan online n'forum perqata:P | |
|
| |
do-gmaa V.I.P
Numri i postimeve : 58 Age : 36 Location : n'kacanik Registration date : 27/03/2008
| Titulli: Re: Dogma vs shpiunyxx Mon Mar 31, 2008 8:01 pm | |
| i vogej je per mu,s'po shihesh me t'qit as n'mikroskop pidhi si ti s'di cka u rima,e m'fol mu per hip hop STOP,koncetroju ,para meje,kqyrum n'sy e ngo kuptoje qe je ma i dobt,e prej meje naj sen mso ooooo,don't fuck vith me niggaaaa ti je viktim , e radhes,n'ket sen une jam killaaa cilla,je ti kuqk,se jeni ba shum e mu kini perzi s'di pse rima jem po juv terjek,si mu kon ekstezi
do-gmaaaaaaaa aightttttttttttttttt | |
|
| |
shpiunnyx Fillestar
| Titulli: Re: Dogma vs shpiunyxx Tue Apr 01, 2008 9:26 am | |
| po ja nisi me qit sen, me rimat qe tlen ven se ky djali nalt pi thot vetes supermen une sfola per hip hop e prej teje skom qka msoj hajde msoju te une se une t'ha me 1 goj je ma i vogel se une e spo shihesh hiq as n'rap as kerkun se je veq 1 bitch nese don mu shty pergaditu ma shum o vlla se une me 1 rim per toke tla
hahahaha
shpiunnyx.1 | |
|
| |
do-gmaa V.I.P
Numri i postimeve : 58 Age : 36 Location : n'kacanik Registration date : 27/03/2008
| Titulli: Re: Dogma vs shpiunyxx Tue Apr 01, 2008 8:04 pm | |
| aaaaaaaaa m'shtine me kesh bitchizzzzz axhit leje rimen kokshe i mir per stripizzz a per naj rubrik yeahhh,zemer e vetmuar mu shty memu t'vyn koh,se e ki gjinin e kombinuar pidhat si ti dojn me ba emer.me rima n'leter fjlaaa,jem t'zhduk s'ka kufi as perimeterrrr xeher,sa aaaa her qe hi nxehet,tastatura xhynah LOCHK pom dhihesh ,hala pa u kry reptura
yeah yeah do-gmaa s'vdes kurr sa t'ka pidha si ti qe i thojn vetit burr | |
|
| |
shpiunnyx Fillestar
| Titulli: Re: Dogma vs shpiunyxx Tue Apr 01, 2008 10:36 pm | |
| qyre qam thot pidhii katastrofal i vjen era mut shko dhiju en mal se e mushe er qytetin o hut je bo krejt zi e je bo fut haha-4- qitmi do rima tlodhta o amak je vet i mir per stripiz o papak ajde tash ktu nprishtin me rima sun shtyheni me mu se jeni nfund o papak mos ma thit karin se't rroki me tokmak le mos filozofo e mos fol hiq sdin mee qit rima se je veq 1 bitch | |
|
| |
Asi Administrator
Numri i postimeve : 70 Registration date : 08/03/2008
| Titulli: Re: Dogma vs shpiunyxx Wed Apr 02, 2008 4:18 pm | |
| vrejtje shpiunnyx lex temen ne fillim ka 2 reptura i keni pas | |
|
| |
do-gmaa V.I.P
| Titulli: Re: Dogma vs shpiunyxx Wed Apr 02, 2008 5:36 pm | |
| kqyreee ,tipi,tripi,dhipi.ka za me ni vetin me rima t'mia u ka msohet.po qashtu e pat kismetin qefi tjeter sen,dost,poo sun e mrrin ket nivel ti je veq ni koll i leht,e une per ty jom egjel a ? ti qai qe del,me ba e me ardh une n'prishtine a? je trim qysh po thu,a i ki dostat me ta rujt at shpine mshele,dost ket tem,se s'munesh mu shty me mu njeri un kur po foli,po nxehesh ,temperaturen spo ta mat as termometri | |
|
| |
shpiunnyx Fillestar
| Titulli: Re: Dogma vs shpiunyxx Wed Apr 02, 2008 10:23 pm | |
| menon budalla qee osht ma i forti nkit bot menon qe krejt e dojn e krejt ja jepin ka 1 vot une smsohna me rima tua haver hajde msohu prej tmijav o shmeker hajde nprishtin tani une tkallxoj kush jam veq hajde me plot njerz set kallxoj who i am mshelne nese doni se ky tipi so per kurgjo as per stripiz se kishin marr e mos rimo..
hahahahaha | |
|
| |
do-gmaa V.I.P
| Titulli: Re: Dogma vs shpiunyxx Thu Apr 03, 2008 6:14 pm | |
| sjom ma i fort n'bot,per ty jam poet qe ma mson poezien,kjo po shihet vet leht su haver ruju pishman pi bjen fjala jem u ka t'qi pidh ,si vullkan po vjen
une vi n'prishtin,po ahha po tutna t'bjen t'fikt se jom qasi qe kur ta msy ,bana shum i perpikt leje leje temen qel,po po tutna ki mu merdhi kur pje fyti play ahahah po mytesh tu dhi
aahhahhahahahahhahaahh | |
|
| |
shpiunnyx Fillestar
| Titulli: Re: Dogma vs shpiunyxx Thu Apr 03, 2008 8:32 pm | |
| qe po ja nisi me ni sen kti haverit me i kallxu kurkush nuk osht edhe qe so poet per mu une jom poet per to edhe qes rima tforta ska mat fort zemer veq munesh mu lodh n'ta
une si bi pishman se skom per qka i bi veq kur tvi aty krejt me kajt ko me ti shti haver ruju se po lun me veten veq dije se munesh me ndryshu jeten
hahahah qfar rime ta kom qit veq lodhesh:P | |
|
| |
do-gmaa V.I.P
| Titulli: Re: Dogma vs shpiunyxx Fri Apr 04, 2008 6:00 pm | |
| kqyre kqyre.tipi ja ka niss me ,qu pluhen plot si ti ajn munu .po hala s'un um mundum uuuuu nime i paske rimat,e forta bash si PAMUK ka t'fort ,e ma t'fort ama ti s'je o kopuk
haahah riqke tipin ja ka nis mum kercenu ska dal hala pidhnane,jeten mue mema ndryshu une s'luj me veten po luj me qisi tipa si ti qe s'din me qit e rima e m'shitet gjeni
haahahahhaa | |
|
| |
shpiunnyx Fillestar
| Titulli: Re: Dogma vs shpiunyxx Fri Apr 04, 2008 10:16 pm | |
| i kom veq 15 vjet, e te themra tla je bo krejt mut, shko tash mu la une boj termet, e lemo qe qoj pluhen tornado qka dush, ruju se pidhat t'furen
une jo qe tkercnoj, po krejt tmasakroj tmys e tprej, krejt ti faroj tipi ripi, mos ma nxej gjakun se me rimat e mija, muj me ta nxjerr hakun
hahahahahaha | |
|
| |
VeNom Moderator
Numri i postimeve : 97 Registration date : 25/03/2008
| Titulli: Re: Dogma vs shpiunyxx Sat Apr 05, 2008 3:02 pm | |
| Tema mbyllet se ja keni pipppp nanen tu sha.Sipas mendimit tem kete battle e fiton do-gmaa sepse i ka pas rimat mat pershtatshme edhe flow ka qen ne nivel.Edhe ti shpiunnyx i fort je kallxu.Peace bross | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Dogma vs shpiunyxx | |
| |
|
| |
| Dogma vs shpiunyxx | |
|